Airbnb Budapest – legyen a te ingatlanod a figyelem fókuszában

Amikor egy idegen városban egy nagy és csillogó szállodában foglalunk magunknak szálláshelyet, könnyen érezhetjük azt, hogy nem sikerül maradéktalanul közel kerülnünk a helyi életérzéshez. Ismerős, igaz? A turisták valódi élményekre vágynak egy olyan közegben, ahol kicsit ők is részeseivé válhatnak egy nem mindennapi történetnek.

Az Airbnb Budapest kerületeiben is nagy népszerűségnek örvend, de Magyarország egyéb régióiban is sok ingatlantulajdonos csatlakozik a szolgáltatáshoz, hogy extra jövedelemre tegyen szert.

Ha te is a külföldi turistákat céloznád meg a lakáskiadással, akkor elsősorban Budapest belvárosi részein számíthatsz nagy érdeklődésre. Népszerűek még a nagyobb termálfürdők közelében fekvő települések, valamint a vízpart közeli helységek is, de tény, hogy Magyarországon az Airbnb Budapest fókuszú.

Amennyiben eltökélted magad, hogy mindenképpen a legtöbbet szeretnéd kihozni az ingatlankiadásból, találd meg a módját annak, hogy a vendégeid kényelmét a lehető legmagasabb szintre emeld. A profi lakáskezelés által nem neked kell kézben tartanod az ingatlan teljes üzemeltetését. Non-stop ügyintézésre számíthatsz, és a lakáskiadás nem fog egyebet jelenteni a számodra, mint egy biztos és stresszmentes bevételi forrást.

Nem lesz gondod a takarításra, a karbantartási munkálatokra, az adminisztrációra és a vendégek fogadására, sőt, a marketinggel sem kell foglalkoznod. Az Airbnb profilod folyamatosan optimalizált lesz minden olyan elemi tényezőre, mely a szállást kereső vendégeket egyre közelebb hozhatja az általad meghirdetett ingatlanhoz.Természetesen a lakáskezelés teljes menetéről következetes tájékoztatást kapsz, és bármikor kapcsolatba léphetsz a lakáskezelő csapat tagjaival.

Airbnb Budapest több pontján is biztosított, tűnj ki a többiek közül. Bízd szakértőkre az ingatlanod portfólióját és a teljes managementet. Legyél ott az elsők között, amikor a turisták az Airbnb Budapest keresőkulcs alapján próbálják megtalálni a főváros legkényelmesebb és legmenőbb szálláshelyeit.

TelefonHívás
ÜzenetÜzenet